Blogi

Vilkas esittelypäivä tänään!

Ostajaehdokkaita oli liikkeellä tänään runsain joukoin. Pienimpien asiakkaiden tehtäviin kuului suorittaa katselmus leikkimökissä. Se herätti iloa ja riemua! Kaupat olisi voitu tehdä vaikka heti :) Vaikka sunnuntaipäivä on monesti pitkä ja raskaskin, niin ihanat asiakaskohtaamiset antavat voimaa ja hyvää energiaa. Työpäivä jatkuu vielä tarjousneuvotteluiden merkeissä. Kyllä välittäjän työ on antoisaa!  
Lue lisää

Onnistuneita asuntokauppoja vuonna 2017!

Saimme olla mukana uskomattoman monien kodinvaihtounelmien toteuttamisessa vuonna 2017. Syksy oli vilkas ja teimmekin Nummelan toimiston avaamisen jälkeen enemmän kauppoja kuin uskalsimme toivoa. Vuosi 2018 on käynnistynyt vauhdikkaasti ja olemmekin jo tehneet ensimmäisiä asuntokauppoja sekä sopineet useita kiinteistö- sekä huoneistokauppoja lisää tammikuulle. Huipputiimimme on hyvässä iskussa ja palveluksessanne! Älä epäröi ottaa yhteyttää jos olet myymässä…
Lue lisää

Asuntokaupassa valoa!

  Tähän aikaan vuodesta alkaa yleensä asuntokauppa hiljenemään kun ihmiset valmistautuvat joulun viettoon. Tänä vuonna me emme ole huomanneet vielä hiljenemistä emmekä itsekään aio tahtia vielä hidastaa. Tulevana sunnuntaina esittelemme 32 kotia! Uusia upeita koteja on vielä tulossa markkinoille ennen joulua. Jos olet ostamassa tai myymässä, niin käänny puoleemme. Me teemme kodin vaihdostasi sujuvan!
Lue lisää