Oskari Kokkila

Oskari Kokkila

Oskari Kokkila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
oskari.kokkila@asuntokauppalkv.fi
040 540 0566

Olen määrätietoinen, kunnianhimoinen ja innokas välittäjä Nummelasta.

Vapaa-aikani kuluu urheillessa, erityisesti jalkapallon parissa. Urheilusta luonteeseeni ja työhöni heijastuu päättäväisyys, huolellisuus ja palava halu menestyä. Näiden ominaisuuksien siivittämänä saavutan asiakkaan kanssa yhdessä sovitut tavoitteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Heitä asuntoasioissasi pallo minulle, toimitan sen tyylikkäästi maaliin!

Oskari Kokkila

Suositukset

"Tässä myyntityössä toimittiin erinomaisesti, jopa etukäteen. Käytös ja yhteydenpito koko myynnin ajan oli erinomaista. Suosittelen mielelläni tuttavilleni!"
– Myyjä, Nummela

"Tämä oli minulle ensimmäinen talokauppa ja siksi ei kovin paljoa ole vertailupohjaa. Jonkin verran ehdin käydä eri näytöissä, ja niihin verraten oli todella sujuvaa toimintaa. Kysyttäessä otetiin asioista selvää ja sain vastauksia nopeasti. Ei tuputettu liikaa, mikä oli hyvä asia."
– Ostaja, Nummela

"Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava, helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Kotiamme kävi arvioimassa viisi muutakin välittäjää, mutta lopulta valinta oli helppo. Kaikki sujui luontevasti ja toiveitamme kuunneltiin. Välittäjä piti meihin kiitettävästi yhteyttä ja hoiti hommansa, kuten oli luvannut. Varmasti otan saman välittäjän hoitamaan seuraavia asuntokauppojani."
- Myyjä, Nummela

"Oskari oli alusta asti aktiivinen ja piti meidän ajan tasalla asuntomme myyntiin liittyen. Kotimme ehti olla pitkiä aikoja myynnissä toisella välittäjällä, mutta tuloksetta. Kun Oskari aloitti kotimme myynnin, huomasimme heti että hänellä on poikkeuksellisen jämäkkä ote, mikä johti haluamaamme lopputulokseen. Suosittelen vahvasti!"
- Myyjä, Nummela

"Tässä myyntityössä toimittiin erinomaisesti, jopa etukäteen. Käytös ja yhteydenpito koko myynnin ajan oli erinomaista. Suosittelen mielelläni tuttavilleni!"
- Myyjä, Nummela

"Tämä oli minulle ensimmäinen talokauppa ja siksi ei kovin paljoa ole vertailupohjaa. Jonkin verran ehdin käydä eri näytöissä, ja niihin verraten oli todella sujuvaa toimintaa. Kysyttäessä otettiin asiosta selvää ja sain vastauksia nopeasti. Ei tuputettu liikaa, mikä oli hyvä asia."
- Ostaja, Nummela

”Asunnon, rakkaan sellaisen, myyminen on tunteikasta puuhaa ja välillä ei omat paukut riitä sitä hoitamaan. Onneksi on Oskari! Suuret kiitokset Oskarille prosessin moitteettomasta hoitamisesta, osapuolten saattamisesta yhteen ja kommunikaation hoitamisesta kunnialla loppuun saakka. Itse sai keskittyä muihin arjen täyttäviin asioihin ammattilaisen hoitaessa kaiken mahdollisen myyntiin liittyen. Suosittelen lämpimästi.”

- Myyjä, Nummela

”Kiitos vielä sinulle!
Asiallista, nopeaa ja luotettavaa, jos muutaman sanan heittää sinun toiminnasta!”

-  Myyjä/ostaja, Nummela