Kiinteistönvälittäjä Helsinki

Sinulla on todennäköisesti etsinnässä kiinteistönvälittäjä Helsinki-alueella tai haluat muuten vain tutustua Helsingin alueella toimiviin kiinteistönvälittäjiin. Tässä tekstissä kerrotaan:

  • Mitä tarkoittaa kiinteistönvälittäjä
  • millainen on kiinteistönvälittäjä Helsingin alueella
  • miksi valita kiinteistönvälittäjä
  • kiinteistönvälityksestä Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:llä

Kiinteistönvälittäjän työnkuva

Kiinteistönvälittäjä on henkilö, jonka tehtävä on välittää kiinteistöjä ja tontteja myyjältä ostajalle ja etsiä myyjä kiinteistöjen ja tonttien ostajalle. Kiinteistönvälittäjä toimii siis ostajien ja myyjien välisenä linkkinä. Jotta henkilö voi kutsua itseään laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi, tulee hänen suorittaa Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV-tutkinto). Myyjien asuntoja voi toki välittää myös ilman LKV-tutkintoa, mutta LKV-nimitys jää pois. Tällöin henkilö voi nimittää itseään esim. myyntiedustajaksi.

Helsingissä toimivalla kiinteistönvälittäjällä on ensiksi Helsinki -alueen tuntemusta ja toiseksi LKV-pätevyys. Helsinkiläisen kiinteistövälittäjän voi löytää vaikkapa yksinkertaisesti kirjoittamalla Googlen hakukenttään “kiinteistönvälittäjä Helsinki” tai jos haluat tavoittaa ammattilaisen kasvotusten, kannattaa suunnatta Ullanlinnaan.

Palkkaa kiinteistönvälittäjä Ullanlinnasta vs. Myy-se-itse

Itsemyynti saattaa vaikuttaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta, kun ajatellaan, että tietty prosentti myyntihinnasta maksetaan kiinteistönvälittäjälle. Kiinteistönvälittäjä (osaava sellainen) kuitenkin hinnoittelee kohteen niin optimaaliseksi kuin mahdollista. Myy-se-itse -tyylisesti myyntiin laitetulla asunnolla on iso riski tulla yli- tai alihinnoitelluksi.

Samalla asia toimii myös toisinpäin; kiinteistönvälittäjä tai myyntiedustaja on alansa henkilökohtaisen myynnin ammattilainen. Monissa tapauksissa ihmiset mieluummin ostavat kotinsa myyjältä, jonka tukena on välittäjä, kuin yksityiseltä myyjältä.

Kiinteistönvälittäjä Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:llä

Kuten jo mainittu, kiinteistönvälittäjä on linkki myyjien ja ostajien välillä. Yrityksellämme on kokonainen tiimi näitä linkkejä! Tiimimme jäsenillä on takanaan kontaktien verkosto ja kokemuksen tuoma osaaminen hinnoittelussa ja tunneälykkäässä myynnissä ja ennen kaikkea Helsinki -alueen tuntemusta.

Toimistomme sijainnit ovat:

  • Nummelan toimisto, Keskikuja 4, 03100 Nummela
  • Asuntokauppa Ullanlinna LKV, Neitsytpolku 8, 00140 Helsinki
  • Asuntokauppa Kiiskitie LKV, Kiiskitie 1, 02170 Espoo

Tutustu meihin lisää täältä!