Kiinteistönvälitys Karkkila

Kiinteistönvälitys Karkkila. Etsit todennäköisesti Karkkila-alueella toimivaa itsellesi sopivaa kiinteistönvälittäjää tai haluat muuten vain tutustua alueella toimiviin toimistoihin. Tässä tekstissä kerrotaan:

  • Mitä tarkoittaa kiinteistönvälitys
  • miksi valita espoolainen kiinteistönvälittäjä
  • Mitä kiinteistönvälitys on Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:llä

Kiinteistönvälitys on kiinteistöjen ja tonttien välitystä myyjältä ostajalle ja kiinteistöjen ja tonttien myyjien etsimistä ostajille. Kiinteistönvälitystä harjoittava henkilö tai toimisto toimii linkkinä myyjien ja ostajien välillä.

Kiinteistönvälittäjä on henkilö, jonka tehtävä on välittää kiinteistöjä ja tontteja myyjältä ostajalle ja etsiä myyjä kiinteistöjen ja tonttien ostajalle. Kiinteistönvälittäjä toimii siis ostajien ja myyjien välisenä linkkinä. Jotta henkilö voi kutsua itseään laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi, tulee hänen suorittaa Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV-tutkinto). Myyjien asuntoja voi toki välittää myös ilman LKV-tutkintoa, mutta LKV-nimitys jää pois. Tällöin henkilö voi nimittää itseään esim. myyntiedustajaksi.

Palkkaa kiinteistönvälittäjä vs. Myy-se-itse

Itsemyynti saattaa vaikuttaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta, kun ajatellaan, että tietty prosentti myyntihinnasta maksetaan kiinteistönvälittäjälle. Kiinteistönvälittäjä (osaava sellainen) kuitenkin hinnoittelee kohteen niin optimaaliseksi kuin mahdollista. Myy-se-itse -tyylisesti myyntiin laitetulla asunnolla on iso riski tulla yli- tai alihinnoitelluksi.

Samalla asia toimii myös toisinpäin; kiinteistönvälittäjä tai myyntiedustaja on alansa henkilökohtaisen myynnin ammattilainen. Monissa tapauksissa ihmiset mieluummin ostavat kotinsa myyjältä, jonka tukena on välittäjä, kuin yksityiseltä myyjältä.

Kiinteistönvälitys Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV:llä

Kuten jo mainittu, kiinteistönvälittäjä on linkki myyjien ja ostajien välillä. Yrityksellämme on kokonainen tiimi näitä linkkejä! Tiimimme jäsenillä on takanaan kontaktien verkosto ja kokemuksen tuoma osaaminen hinnoittelussa ja tunneälykkäässä myynnissä ja ennen kaikkea Karkkila -alueen tuntemusta!

Tutustu meihin täältä!

Meillä on myös oma ”Karkkila-expertti”. LKV ja LVV -pätevyydellä sertifioitu Sari Liljegren keskittyy nimenomaan Karkkila-alueen kiinteistönvälitykseen. Tutustu Sariimme täältä!