Kiinteistönvälitystoimisto Lohja

Kiinteistönvälitystoimisto Lohja. Etsit todennäköisesti kiinteistönvälitystoimistoa, joka toimii Lohjalla tai haluat muuten vain tutustua Lohja alueella toimiviin toimistoihin. Tässä tekstissä kerrotaan:

  • Mitä tarkoittaa kiinteistönvälitystoimisto
  • miksi valita kiinteistönvälittäjä
  • kiinteistönvälityksestä Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:llä

Kiinteistönvälitystoimisto on yritys, jonka tehtävä on välittää kiinteistöjä ja tontteja myyjältä ostajalle ja etsiä myyjä kiinteistöjen ja tonttien ostajalle. Kiinteistönvälitystoimisto toimii siis ostajien ja myyjien välisenä linkkinä. Kiinteistönvälitystoimistolla on oltava töissä laillistettuja kiinteistönvälittäjiä.  Kiinteistönvälitystoimistossa siis ainakin yhdellä on oltava suoritettuna Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV-tutkinto). Myyjien asuntoja voi toki välittää myös ilman LKV-tutkintoa, mutta LKV-nimitys jää pois. Tällöin henkilö voi nimittää itseään esim. myyntiedustajaksi.

kiinteistönvälitystoimisto Lohjalta vai itsemyynti

Asunnon myyminen itse saattaa vaikuttaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta, kun ajatellaan, että tietty prosentti myyntihinnasta maksetaan asunnon välittäjälle. Kiinteistönvälittäjä (osaava sellainen) kuitenkin hinnoittelee kohteen niin optimaaliseksi kuin mahdollista. Myy-se-itse -tyylisesti myyntiin laitetulla asunnolla on iso riski tulla yli- tai alihinnoitelluksi.

Samalla asia toimii myös toisinpäin; Kiinteistönvälitystoimisto ja sen kiinteistönvälittäjä tai myyntiedustaja tarjoaa alan tuntevaa ammattimaista henkilökohtaista myyntiä. Monissa tapauksissa ihmiset mieluummin ostavat kotinsa myyjältä, jonka tukena on kiinteistönvälitystoimisto, kuin yksityiseltä myyjältä.

Kiinteistönvälitystoimisto - Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy

Kuten jo mainittu, kiinteistönvälitystoimistossa työskentelevät ovat linkki myyjien ja ostajien välillä. Yrityksellämme on kokonainen tiimi näitä linkkejä! Tiimimme jäsenillä on takanaan kontaktien verkosto ja kokemuksen tuoma osaaminen hinnoittelussa ja tunneälykkäässä myynnissä ja ennen kaikkea Lohja -alueen tuntemusta

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy koostuu kolmesta toimistosta;

  • Nummelan toimisto, Keskikuja 4, 03100 Nummela
  • Asuntokauppa Ullanlinna LKV, Neitsytpolku 8, 00140 Helsinki
  • Asuntokauppa Kiiskitie LKV, Kiiskitie 1, 02170 Espoo

Tutustu meihin täältä!