Kiinteistönvälitystoimisto

Kiinteistönvälitystoimisto on yritys, jonka tehtävä on välittää kiinteistöjä ja tontteja myyjältä ostajalle ja etsiä myyjä kiinteistöjen ja tonttien ostajalle. Kiinteistönvälitysyritys toimii siis ostajien ja myyjien välisenä linkkinä. Kiinteistönvälitystoimistolla on oltava töissä laillistettuja kiinteistönvälittäjiä.  Kiinteistönvälitystoimistossa siis ainakin yhdellä on oltava suoritettuna Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV-tutkinto). Myyjien asuntoja voi toki välittää myös ilman LKV-tutkintoa, mutta LKV-nimitys jää pois. Tällöin henkilö voi nimittää itseään esim. myyntiedustajaksi.

Vai myisinkö sittenkin itse..?

Asunnon myyminen itse saattaa vaikuttaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta, kun ajatellaan, että tietty prosentti myyntihinnasta maksetaan asunnon välittäjälle. Kiinteistönvälittäjä (osaava sellainen) kuitenkin hinnoittelee kohteen niin optimaaliseksi kuin mahdollista. Myy-se-itse -tyylisesti myyntiin laitetulla asunnolla on iso riski tulla yli- tai alihinnoitelluksi.

Samalla asia toimii myös toisinpäin; kiinteistönvälittäjä tarjoaa alan tuntevaa ammattimaista henkilökohtaista myyntiä. Monissa tapauksissa ihmiset mieluummin ostavat kotinsa myyjältä, jonka tukena on kiinteistönvälitystoimisto, kuin yksityiseltä myyjältä.

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV:n kiinteistönvälitystoimisto

Kuten jo mainittu, kiinteistönvälitystoimistossa työskentelevät ovat linkki myyjien ja ostajien välillä. Yrityksellämme on kokonainen tiimi näitä linkkejä! Tiimimme jäsenillä on takanaan kontaktien verkosto ja kokemuksen tuoma osaaminen hinnoittelussa ja tunneälykkäässä myynnissä.

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy koostuu kolmesta toimistosta;

  • Nummelan toimisto, Keskikuja 4, 03100 Nummela
  • Asuntokauppa Ullanlinna LKV, Neitsytpolku 8, 00140 Helsinki
  • Asuntokauppa Kiiskitie LKV, Kiiskitie 1, 02170 Espoo

 

Tutustu meihin täältä!