Tarjouskauppa

Tarjouskauppa on vakiintunut kauppatapa, jossa kiinteistönvälittäjä on yhdessä myyjän kanssa määritellyt kohteelle velattoman lähtöhinnan, joka näkyy kohdetta markkinoitaessa.
Tarjouskauppa-palveluun sopivat erityisesti asunnot, joista on runsaasti kysyntää ja toisaalta asunnot, joille on haastavaa asettaa lähtöhintaa esimerkiksi kohteen sijainnin tai vaikkapa erikoisen arkkitehtuurin vuoksi.
Ostajaehdokkaat tekevät tarjoukset velattomasta lähtöhinnasta ylöspäin.
Ostajaehdokkaat tekevät tarjouskauppa -kohteista kirjalliset tarjoukset ja välitysliike varmistaa, että tarjoukseen kirjataan kaikki keskeiset ehdot. Tarjous voi olla myös ehdollinen.
Tarjouksen on oltava voimassa vähintään 48 tuntia, jotta muut ostajaehdokkaat ehtivät tehdä oman tarjouksensa. Välittäjä esittelee tarjoukset viipymättä myyjälle. Myyjä voi joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen aikaisintaan sen oltua voimassa 44 tuntia.
Ostajaehdokkaiden tekemät tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä verkossa ja kaikilla on siten mahdollisuus tehdä tämän tiedon perusteella uusi korotettu tarjous.
Kohteesta kiinnostuneet voivat myös ilmoittautua kohteen seuraajiksi tarjouskauppa-sivulla olevalla lomakkeella. Seuraajat saavat tiedon sähköpostiinsa aina, kun kohteeseen tulee uusia tarjouksia. Tarjouskauppa-sivulta on nähtävissä kohteen seuraajien lukumäärä.
Myyjä päättää kenelle hän kohteen myy, millä hinnalla ja millä ehdoilla. Myyjä voi myös päättää, että hän ei myy kohdetta kenellekään.
Tarjouskaupan päättyessä saavat sekä seuraajat että tarjouksentekijät siitä tiedon.
Mikäli haluat kuulla lisää tarjouskaupasta, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää meidän tavastamme hoitaa myös sinun kotisi myynti.

Hinnasto

Osakehuoneistot 3 % + alv 24 %, yhteensä 3,72 %.
Välityspalkkio peritään kohteen velattomasta hinnasta.
Kiinteistöt 3,5 % + alv 24 %, yhteensä 4,34 %.
Minimipalkkio kaikissa myyntitoimeksiannoissa 3500 euroa + alv 24%, yhteensä 4340 euroa.

Asiakirja- ja valokuvauskulut 390 euroa sisältäen alv 24%.