Hanna Johansson

Olen tehnyt kiinteistönvälittäjän työtä suurella sydämellä ja intohimolla jo vuodesta 1992. Saan kiittää ihania ja uskollisia asiakkaitani siitä, että minut on useasti palkittu huippumyyjänä. Suomen Kiinteistönvälittäjien Liitto SKVL palkitsi minut vuoden 2019 välittäjänä ja Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:n vuoden yrityksenä. Se onnen hetki säilyy muistoissani ikuisesti. Suurin kiitos hyvin tehdystä työstä on kuitenkin tyytyväinen asiakas!
Suoritin kiitettävästi puolitoista vuotta kestäneen alan korkeimman tutkinnon YKV (Ylempi kiinteistönvälittäjä). Se antaa minulle erityisosaamista juridisesti haastaviin tilanteisiin, jotka vaativat kokemuksen lisäksi ajan tasalla olevaa syvempää osaamista.
Koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla yrittäjänä toteuttaa itseäni parhaalla mahdollisella tavalla huipputiimissämme.
Liekki tähän työhön ei ole sammunut, vaan se palaa roihuten!
Kun olet suunnittelemassa asunnon vaihtoa, ostamassa tai myymässä niin soita minulle! Tehdään yhdessä unelmistasi totta.
Palvelen sinua Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Länsi-Uusimaa alueilla.

Suositukset

"Iso kiitos koko tiimille! erittäin hienosti hoitui talomme kaupat, yhteydenpito oli tosi hyvä ja pitivät hyvin."
Timo Palomäki
Vihti
"Välittäjä oli ammattitaitoinen ja hyvin asiansa osaava, tunteva välittäjä. Asiat etenivät hienosti."
Myyjä
Nummela
"Sitoutunutta toimintaa asiakkaan parhaaksi. Koko lyhyen, ja tehokkaan myyntiprosessin aikana, minulla oli hyvin luottavainen olo. Asiat hoidettiin mallikkaasti ajatellen molempia osapuolia, minua asunnon myyjänä kuin myös asunnon ostajia."
Myyjä, Marjaana Idman
Espoo
"Koko homma hoitui erinomaisesti ja välittäjän työ oli ammattimaista ja ystävällistä. Saimme kaikki haluamamme tiedot välittäjältä heti, ja tiedot olivat riittäviä. Kyllä suosittelen tuttavilleni kyseistä välittäjää."
Ostaja
Nummela
"Välittäjä kertoi selkeästi, miten prosessi etenee. Hän kysyi toiveita ja kertoi mahdollisia vaihtoehtoja sekä piti minut ajantasalla. Hänellä oli hyvä tietämys, erittäin hyvä ammattitaito sekä työmoraali. Hanna on ystävällinen, hyväntuulinen, asiakkaan huomioiva ja luottamusta herättävä välittäjä. Suosittelen häntä aivan varmasti myös tuttavilleni."
Myyjä
Vantaa
"Hanna Johansson on taitava ja ystävällinen kiinteistönvälittäjä. Talomme myytiin arvioidussa myyntiajassa ja oikealla hinnalla. Yhteydenpito oli täsmällistä ja kaikesta sovitusta pidettiin kiinni. Hanna onnistui talomme myynnissä sitkeällä työllä, hyvällä verkostolla ja erinomaisella markkinatilanteen tuntemuksella Nummelan alueella. Voimme lämpimästi suositella Hannaa."
Jari ja Kirsi Poikonen
Nummela
"Kotimme myynti sujui loistavasti. Luotimme Hannaan sataprosenttisesti, kaikki meni enemmän kuin käsikirjoituksen mukaan. Hanna hoiti kaiken kiitettävästi. Tietoa saimme koko ajan ja kaikki tapahtui nopeaan tahtiin."
Leena Solas
"Erinomainen myyjä. Hän osaa ottaa asiakkaan tarpeet, elämäntilanteet yms. huomioon todella hyvin, onhan suntokauppa aina niitä ihmisen elämän vaikeimpia päätöksiä. Hannalla on myös hyvin huoliteltu olemus, joka antaa heti hyvän, luotettavan ja asiantuntevan myyjän kuvan."
Ostaja
Nummela
"Tunsin Hannan jo ennestään ja kaiken aikaa minulla on ollut hänestä ammattitaitoinen, positiivinen ja tarmokas mielikuva. Hanna piti hyvin aktiivisesti yhteyttä koko toimeksiannon ajan ja piti minut ajan tasalla jatkuvasti. Hän järjesti näyttöjä aktiivisesti ja minulle jäi tunne, että hän oli hyvin omistautunut asuntoni myyntiin. Hanna auttoi myös uuden asunnon ostoon liittyvissä pulmissa, myyjänä kun oli yksityishenkilö eikä kummallakaan osapuolella ollut täyttä varmuutta kaikista muotoseikoista. Hanna oli myös kauppojemme jälkeen kiinnostunut ja varmisti, että kaikki oli mennyt hyvin ja asiat oli kunnossa. Kaiken kaikkiaan minulle jäi erittäin hyvä ja iloinen mieli, vaikka minulle rakkaan kodin myyminen olikin kova paikka. Hanna otti hienotunteisesti huomioon kaikki toiveeni näyttöjen ja myynnin suhteen, voin vain lämpimästi suositella häntä. Hän todella on työnsä osaava, luotettava ja asiakkaansa asian hoitamiseen omistautunut ammattilainen. Kiitos Hanna kaikesta!"
Tuuli K.
Nummela
"Olin myymässä vanhan äitini asuntoa, koska hän ei enää itse siihen kykene. En ole koskaan aikaisemmin myynyt asuntoa, mutta Hanna auttoi kaikissa asioissa luotettavasti ja turvallisesti. Hanna oli heti ensi hetkestä hyvin ammattitaitoinen, rauhallinen ja luotettava. Hän piti minut erittäin hyvin ajan tasalla, eikä minun tarvinnut kertaakaan soittaa kyselläkseni missä mennään, vaan aina tuli häneltä viesti asioiden edistymisestä. Asunto meni kaupaksi jopa nopeammin, kuin uskalsin odottaa, enkä ole kertaakaan odotellut Hannaa tapaamisiimme, vaan hän on ollut paikalla ennen minua. Asunto oli ollut vuokralla ennen myymistä ja Hanna hoiti – minun luvallani- näytöistä sopimiset suoraan vuokralaisten kanssa. Avaimien kanssa oli pientä sohlaamista ja senkin Hanna hoiti, vaikka se ei minun mielestäni olisi välttämättä ollut hänen tehtäväkään. Näin jälkikäteen täytyy sanoa, että paremmin ei voi kiinteistönvälittäjä mitenkään toimia. Hanna oli juuri niin ammattitaitoinen kuin miltä näyttää. Eritoten olen siitä kiitollinen, että hän rehellisesti sanoo miten asiat on, eikä antanut minun maalailla pilvilinnoja. Käytökseltään Hanna on äärimmäisen miellyttävä ja huumorintajuinen. Voin täydestä sydämestä suositella Hannaa kenelle tahansa ja olenkin sen jo tehnyt."
Siw Kykkänen
Nummela
"Välittäjä antoi alusta saakka asiantuntevan, luotettavan ja ripeän kuvan. Yhteydenpito hoitui myös sujuvasti. Suosittelisin."
Ostaja
Helsinki
"Hanna Johansson on myynyt useamman asuntomme. Kaikki on hoitunut sujuvasti ja nopeasti. Hän on ollut hyvin tavoitettavissa. Hanna on helposti lähestyttävä ja luotettava. Lämmin suositus."
Myyjä
Pekka Pesonen
"Olen erittäin tyytyväinen välittäjän tekemään työhön. Asiallista, tehtävään perusteellisesti paneutuvaa, asiakas huomioonottavaa ja tehokasta työtä. Väliaikatiedotus oli runsasta ja asiakas pidettiin hyvin ajan tasalla."
Myyjä
Arja
"Tehokas, täsmällinen, reagoi heti, kertoo oman näkemyksensä ja perustelee sen. Kerrassaan upea ja ystävällinen, osaava ammattilainen. Kahta en vaihtaisi : Hannaa & Hannaa ❤️."
Myyjä
Kirsti Hyytiäinen
"Iso kiitos koko tiimille! Erittäin hienosti hoitui talomme kaupat yhteydenpito oli tosi hyvä ja pitivät hyvin ajan tasalla. En voi muuta kun suositella lämpimästi ja kiittää!"
Myyjä
Timo Palomäki
"Kiinteistöni arvioi Hanna Johansson, myi Nina Koskinen ja Hanna Koponen toimi kaupan vahvistajana. Ammattilaisia kaikki, voin suositella!"
Myyjä
Vuokko Huttunen