Hanna Johansson

Olen tehnyt kiinteistönvälittäjän työtä suurella sydämellä ja intohimolla jo vuodesta 1992. Saan kiittää ihania ja uskollisia asiakkaitani siitä, että minut on useasti palkittu huippumyyjänä. Suomen Kiinteistönvälittäjien Liitto SKVL palkitsi minut vuoden 2019 välittäjänä ja Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:n vuoden yrityksenä. Se onnen hetki säilyy muistoissani ikuisesti. Suurin kiitos hyvin tehdystä työstä on kuitenkin tyytyväinen asiakas!

Vuonna 2021 pääsin Mahti-Ahdin halutulle listalle, johon pääsevät Suomessa vähintään puoli miljoonaa euroa vuodessa myyneet välittäjät. 

Suoritin kiitettävästi puolitoista vuotta kestäneen alan korkeimman tutkinnon YKV (Ylempi kiinteistönvälittäjä). Se antaa minulle erityisosaamista juridisesti haastaviin tilanteisiin, jotka vaativat kokemuksen lisäksi ajan tasalla olevaa syvempää osaamista.
Koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla yrittäjänä toteuttaa itseäni parhaalla mahdollisella tavalla huipputiimissämme.
Liekki tähän työhön ei ole sammunut, vaan se palaa roihuten!
Kun olet suunnittelemassa asunnon vaihtoa, ostamassa tai myymässä niin soita minulle! Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Palvelen sinua Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Länsi-Uusimaa alueilla.

"Tässä myyntityössä toimittiin erinomaisesti, jopa etukäteen. Käytös ja yhteydenpito koko myynnin ajan oli erinomaista. Suosittelen mielelläni tuttavilleni!"
Myyjä
Nummela

Suositukset

"Sitoutunutta toimintaa asiakkaan parhaaksi. Koko lyhyen, ja tehokkaan myyntiprosessin aikana, minulla oli hyvin luottavainen olo. Asiat hoidettiin mallikkaasti ajatellen molempia osapuolia, minua asunnon myyjänä kuin myös asunnon ostajia."
Myyjä, Marjaana Idman
Espoo
"Koko homma hoitui erinomaisesti ja välittäjän työ oli ammattimaista ja ystävällistä. Saimme kaikki haluamamme tiedot välittäjältä heti, ja tiedot olivat riittäviä. Kyllä suosittelen tuttavilleni kyseistä välittäjää."
Ostaja
Nummela
"Välittäjä kertoi selkeästi, miten prosessi etenee. Hän kysyi toiveita ja kertoi mahdollisia vaihtoehtoja sekä piti minut ajantasalla. Hänellä oli hyvä tietämys, erittäin hyvä ammattitaito sekä työmoraali. Hanna on ystävällinen, hyväntuulinen, asiakkaan huomioiva ja luottamusta herättävä välittäjä. Suosittelen häntä aivan varmasti myös tuttavilleni."
Myyjä
Vantaa
"Hanna tekee työtään suurella sydämellä asiakaslupauksensa mukaisesti. Yhteydenpito oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Hän kuuntelee ja pitää minkä lupaa. Ei ole epäilystäkään, ettenkö ottaisi Hannaan uudelleenkin yhteyttä!"
Myyjä, Marjut Mäkelä
Vihti
"Kotimme myynti sujui loistavasti. Luotimme Hannaan sataprosenttisesti, kaikki meni enemmän kuin käsikirjoituksen mukaan. Hanna hoiti kaiken kiitettävästi. Tietoa saimme koko ajan ja kaikki tapahtui nopeaan tahtiin."
Myyjä, Leena Solas
"Erinomainen myyjä. Hän osaa ottaa asiakkaan tarpeet, elämäntilanteet yms. huomioon todella hyvin, onhan suntokauppa aina niitä ihmisen elämän vaikeimpia päätöksiä. Hannalla on myös hyvin huoliteltu olemus, joka antaa heti hyvän, luotettavan ja asiantuntevan myyjän kuvan."
Ostaja
Nummela
"Välittäjä antoi alusta saakka asiantuntevan, luotettavan ja ripeän kuvan. Yhteydenpito hoitui myös sujuvasti. Suosittelisin."
Ostaja
Helsinki
”Hannan kanssa kommunikointi sujui todella hyvin, informaatio tuli etupainotteisesti ja kaikkiin jäljelle jääneisiin kysymyksiin tuli vastaus nopeasti.”
Ostaja, Matti Lehtinen
Espoo
”Todella ammattimainen toiminta. Itselläni oli ja on omien töiden kanssa aika kiirettä, jolloin arvostaa ammattitaitoista palvelua ja osaamista. Tässä oli kaikki kohdallaan. Kohteen toimeksiannosta saakka meitä vietiin maaliin asti. Kuvaus oli laadukas, kaikki selvitettiin tarkasti ja välittäjällä oli riittävästi aikaa asiakkaan kanssa käydä kohteessa ja tutustua. Kun kauppa alkoi jäsentyä, projektia vietiin hyvin eteenpäin, eikä jääty tuleen makaamaan. Mökkihän oli aikaisemminkin myynnissä toisella välittäjällä ehkä pari kolme vuotta sitten ja silloin ei tapahtunut ihan mitään, ei edes yhtään näyttöä. Toki jälkeenpäin selvisi, että jotain omistajuuteen ja osakkuuteen liittyviä riitoja siellä ilmeisesti oli taustalla... Joten nyt teillä oli menoa ja meininkiä ja loistava lopputulos!”
Myyjä
Espoo
”Hannan pitkä kokemus alalla näkyy erittäin asiantuntevana ja luotettavana tekemisenä. Lisäksi hänestä huokuu, että hän tekee työtään suurella sydämellä ja on loistava asiakaskohtaamisissa. Hanna on hoitanut jo useamman kerran kotini myynnin ja aina olen ollut todella tyytyväinen hänen ammattimaiseen ja varmaan tekemiseen. Suosittelen Hannaa lämpimästi!”
Myyjä, Outi Korvenranta
Espoo