Hanna Koponen

Yrittäjäperheen kasvattina minulla on onni elää unelmaani yrittäjänä huipputiimimme kanssa. Välitystyön lisäksi minulla on intohimo lain koukeroihin ja kehitänkin itseäni jatkuvasti pysyäkseni ajan tasalla alalla tapahtuvissa muutoksissa. Olen saavuttanut myös alan korkeimman koulutustason (Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV) ja otan 100% vastuun yrityksemme toiminnasta ja siitä, että meillä asiat tehdään lain ja hyvän välitystavan mukaan oikein. Yksikään asunto eikä kiinteistö tule myyntiin ennen kuin se on kulkenut minun tarkastukseni kautta eikä yksikään kauppakirja lähde meiltä ennen kuin olen varmistanut sen olevan täydellinen. 

Olen myös maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

Tyytyväinen asiakas on minulle kaikki kaikessa ja syy jaksaa tätä elämäntapatyötä päivän tunteja laskematta. Soita minulle, jos haluat antaa asuntosi myynnin rautaisen ammattilaisen käsiin!

 

Minulla on hyvä asiantuntemus ja kontaktit Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Länsi-Uusimaa alueilla.

Suositukset

"Positiivinen ja reipas asenne koko prosessin ajan. Minulla oli koko ajan tunne, että välittäjä oli aidosti kiinnostunut myymään asuntoni ja teki parhaansa, että näin myös käy. Kyllä suosittelisin myös muillekin, todellakin!"
Myyjä
Espoo
"Loistavaa työtä! Asunto myytiin ensiesittelyssä, eikä tarvinnut edes hinnasta tinkiä. Hanna on huippumyyjä."
Myyjä
Helsinki
"Välittäjä hoiti tehtävänsä hyvin, ostaja löytyi erittäin nopeasti ja kaupat tehtiin pyyntihinnalla!"
Myyjä
Kauniainen
"Hyvä ensivaikutelma ja Hanna tarttui heti hyvällä asenteella työhön. Joka näytön jälkeen tuli raportti, ongelmia ei ollut. Voin suositella lämpimästi muillekin!"
Myyjä
Nummela
"Välittäjä oli mukava, ei tyrkyttänyt liikaa ja kertoi kaikesta mitä halusin tietää. Hän piti hyvin yhteyttä ja auttoi läpi ostoprosessin. Olen erittäin tyytyväinen toimintaan. Voin ehdottomasti suositella ja olen varmasti yhteydessä, jos ja kun tulee tarvetta!"
Ostaja
Helsinki