Hanna Koponen

Hanna Koponen

Yrittäjä, Toimitusjohtaja, Vastaava hoitaja, Kaupanvahvistaja,
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV
hanna.koponen@asuntokauppalkv.fi
040 680 7776

Helsinkiläisenä yrittäjäperheen kasvattina minulla on onni elää unelmaani oman yrityksemme kautta. Välitystyön lisäksi minulla on intohimo lain koukeroihin ja kehitänkin itseäni jatkuvasti pysyäksemme ajan tasalla alalla tapahtuvissa muutoksissa. Olen saavuttanut myös alan korkeimman koulutustason (Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV) ja otan 100% vastuun yrityksemme toiminnasta ja siitä, että meillä asiat tehdään lain ja hyvän välitystavan mukaan oikein. Yksikään asunto eikä kiinteistö tule myyntiin ennen kuin se on kulkenut minun tarkastukseni kautta eikä yksikään kauppakirja lähde meiltä ennen kuin olen varmistanut sen olevan täydellinen.

Tyytyväinen asiakas on minulle kaikki kaikessa ja syy jaksaa tätä elämäntapatyötä päivän tunteja laskematta. Minulla on hyvä asiantuntemus ja kontaktit Pääkaupunkiseudulla sekä Länsi-Uudellamaalla.

Ota yhteyttä niin toteutetaan unelmasi yhdessä!

Hanna Koponen

Suositukset

"Positiivinen ja reipas asenne koko prosessin ajan. Minulla oli koko ajan tunne, että välittäjä oli aidosti kiinnostunut myymään asuntoni ja teki parhaansa, että näin myös käy. Kyllä suosittelisin myös muillekin, todellakin!"
– Myyjä, Espoo

"Loistavaa työtä! Asunto myytiin ensiesittelyssä, eikä tarvinnut edes hinnasta tinkiä. Hanna on huippumyyjä."
– Myyjä, Helsinki

"Välittäjä hoiti tehtävänsä hyvin, ostaja löytyi erittäin nopeasti ja kaupat tehtiin pyyntihinnalla!"
– Myyjä, Kauniainen

"Hyvä ensivaikutelma ja Hanna tarttui heti hyvällä asenteella työhön. Joka näytön jälkeen tuli raportti, ongelmia ei ollut. Voin suositella lämpimästi muillekin!"
– Myyjä, Nummela

"Alkukeväästä alkanut talonmyyntimme oli ollut hieman hidasta ja kun toimeksiantosopimus alkoi lähetä loppuaan päätimme vaihtaa välittäjää. Päädyimme kysymään apua Hannalta, joka oli meille jo entuudestaan tuttu. Hannan positiivinen asenne ja innostus tarttua toimeksiantoon antoi meille itsellemme uutta innostusta myyntiin. Kun ennen juhannusta meillä oli käynyt enemmän katsojia kuin koko edeltävän toimeksiannon aikana yhteensä, olimme varmoja, että olimme tehneet oikean päätöksen vaihtaessamme välittäjää. Kahden tehokkaan myyntikuukauden jälkeen meillä oli lopulta ostaja ja kaupat, jotka Hanna K hoiti asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Antaisin Hannoille loistavasta tiimityöstä yhteensä kymmenen tähteä, eli täydet viisi kummallekin!"
– Kim Tenlenius

"Välittäjä oli mukava, ei tyrkyttänyt liikaa ja kertoi kaikesta mitä halusin tietää. Hän piti hyvin yhteyttä ja auttoi läpi ostoprosessin. Olen erittäin tyytyväinen toimintaan. Voin ehdottomasti suositella ja olen varmasti yhteydessä, jos ja kun tulee tarvetta!"
– Ostaja, Helsinki