Kaarina Käiväräinen

Kaarina Käiväräinen

Kiinteistönvälittäjä LKV
kaarina.kaivarainen@asuntokauppalkv.fi
050 511 6224

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, asiakaspalvelun ammattilainen ja täällä Asuntokauppa Hanna & Hannan Nummelan toimistossa Sinun asuntoasioitasi varten.
Työni teen suurella sydämellä, luottamuksella ja ammattitaidolla.

Ykköstavoitteeni ja paras kiitos tehdystä työstä on ehdottomasti tyytyväinen asiakas.
Kiinteistönvälitysalalta ja sen eri tehtävistä omaan kokemusta jo n.10 vuoden ajalta.
On asuntoasiasi sitten pieni, suuri, tai kenties vasta ajatusvaiheessa, ole yhteydessä minuun niin mietitään ratkaisuja ja vaihtoehtoja yhdessä.

Tehdään yhdessä asumisen unelmistasi totta!

Yhteistyöterveisin,
Kaarina

Suositukset

"Yhteistyö Kaarinan kanssa sujui välittömästi ja helposti. Kaarina otti ja piti ohjat käsissään erittäin ammattimaisesti. Kaarina oli aina puhelimen päässä, helposti lähestyttävä ja iloinen.
Kaarinan vankka ammattitaito näkyi hänen tekemisessään koko myyntiprosessin ajan. Hän hoiti Korona-poikkeustilan aikana kaupat erinomaisesti sähköisillä välineillä."

- Myyjä omakotitalo

Kaarina Käiväräinen on kiinteistönvälittäjänä erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen ihminen. Omissa asuntokaupoissamme saimme joka hetki tietoa siitä, mitä milloinkin on tapahtumassa. Hän ei koskaan lakannut uskomasta, että kauppoja ei syntyisi. Hän osoitti meille upeaa työtä ja asiakaspalvelua. Olemme erittäin tyytyväisiä Kaarinan palveluun ja voimme suositella häntä lämpimästi.

- Pirjo ja Jorma Vuotila, Nummela

Olimme kiinteistönvälittäjä Kaarina Käiväräisen asiakkaina talvella 2018-2019. Olimme muuttamassa Vihdin sisällä Herrakunnalta Nummelaan. Talollemme löytyi nopeasti ostaja ja meille uusi koti mieleiseltämme alueelta. Kaarinan kanssa oli helppoja mukava asioida. Hän piti meidät jatkuvasti ajan tasalla projektin aikana. Häneen oli mahdollista ottaa yhteyttä milloin tahansa ja mistä tahansa kauppoihin liittyvästä asiasta. Hän on henkilönä positiivinen, ulospäin suuntautunut ja helposti lähestyttävä ihminen. Olemme tyytyväisiä hänen palveluksiinsa.

- Annika Balkewitsch