Oskari Kokkila

Pitkästä urheilutaustastani luonteeseeni heijastuvat kunnianhimoisuus, määrätietoisuus ja palava halu menestyä ovat muovanneet minusta raudanlujan kiinteistönvälitysalan ammattilaisen. Tulin alalle jo 20-vuotiaana, joten kokemusta, sekä kovia tuloksia on ehtinyt kertyä jo useamman vuoden ajalta.

Seuraan asuntomarkkinoita päivittäin ja pidän itseni jatkuvasti ajantasalla sekä markkinatilanteesta että alan uudistuksista. Asiakkailleni haluan tarjota vain parasta palvelua, nykyaikaisin keinoin ja aina työni laadusta tinkimättä. Tyytyväisyys tappaa kehityksen, vai miten se meni?

Olen asunut ikäni Nummelassa ja sieltä sittemmin löytänyt tieni Töölöön. Tunnen asuntomarkkinan Helsingistä Vihtiin ja aina Lohjallekin saakka todella tarkasti. Kun haluat näiltä alueilta välittäjän, joka tietää mitä tekee,

Heitä pallo minulle, toimitan sen varmasti maaliin!

 

Suositukset

"Tässä myyntityössä toimittiin erinomaisesti, jopa etukäteen. Käytös ja yhteydenpito koko myynnin ajan oli erinomaista. Suosittelen mielelläni tuttavilleni!"
Myyjä
Nummela
"Tämä oli minulle ensimmäinen talokauppa ja siksi ei kovin paljoa ole vertailupohjaa. Jonkin verran ehdin käydä eri näytöissä, ja niihin verraten oli todella sujuvaa toimintaa. Kysyttäessä otetiin asioista selvää ja sain vastauksia nopeasti. Ei tuputettu liikaa, mikä oli hyvä asia."
Ostaja
Nummela
"Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava, helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Kotiamme kävi arvioimassa viisi muutakin välittäjää, mutta lopulta valinta oli helppo. Kaikki sujui luontevasti ja toiveitamme kuunneltiin. Välittäjä piti meihin kiitettävästi yhteyttä ja hoiti hommansa, kuten oli luvannut. Varmasti otan saman välittäjän hoitamaan seuraavia asuntokauppojani."
Myyjä
Nummela
"Oskari oli alusta asti aktiivinen ja piti meidän ajan tasalla asuntomme myyntiin liittyen. Kotimme ehti olla pitkiä aikoja myynnissä toisella välittäjällä, mutta tuloksetta. Kun Oskari aloitti kotimme myynnin, huomasimme heti että hänellä on poikkeuksellisen jämäkkä ote, mikä johti haluamaamme lopputulokseen. Suosittelen vahvasti!"
Myyjä
Nummela
”Asunnon, rakkaan sellaisen, myyminen on tunteikasta puuhaa ja välillä ei omat paukut riitä sitä hoitamaan. Onneksi on Oskari! Suuret kiitokset Oskarille prosessin moitteettomasta hoitamisesta, osapuolten saattamisesta yhteen ja kommunikaation hoitamisesta kunnialla loppuun saakka. Itse sai keskittyä muihin arjen täyttäviin asioihin ammattilaisen hoitaessa kaiken mahdollisen myyntiin liittyen. Suosittelen lämpimästi.”
Myyjä
Nummela
”Kiitos vielä sinulle! Asiallista, nopeaa ja luotettavaa, jos muutaman sanan heittää sinun toiminnasta!”
Myyjä/ostaja
Nummela