Sari Liljegren

”Talokauppa sujui kuin tanssi… Kaikki sujui kun Stromsössä…”
Kun katson asiakkailta saamiani palautteita, en vaihtaisi tätä työtä enää mihinkään.
Työskentelin rahoitusalalla yli 20 vuotta. Tuona aikana sain mahdollisuuden toimia kiinteistönvälittäjänä vuoden, mutta palasin rahoitusalalle. Huomasin kuitenkin kaipaavani myyntityön haasteita ja ihania asiakkaitani. Ja tässä sitä nyt ollaan, unelma-ammatissa! Olen hankkinut laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) pätevyyden ja valmis palvelemaan niin uusia kuin vanhoja asiakkaittani.
Asiakkaani sanovat, että olen tehokas, ammattimainen, selkeä, huolellinen ja helposti lähestyttävä.
Oletpa sitten myymässä tai ostamassa kotia, ota ihmeessä yhteyttä!

Suositukset

"Aivan loistava välittäjä! Hän on iloinen, reipas, takuuvarma ammattilainen. Sain tunteen, että juuri minä olen tärkeä asiakas. Suosittelisin välittäjää muillekin ja ollaankin Sarin käyntikorttia annettu eteenpäin."
Ostaja
Karkkila
"Sari Martin on aidosti todella pirteä, oma-aloitteinen ja energinen välittäjä. Hän ilmeisesti pitää suunnattomasti työstään ja se näkyy ulospäin. Suosittelen ehdottomasti! Jos joskus vielä myymme, haluaisin ehdottomasti hänet välittäjäksemme."
Ostaja
Vantaa
"Sari hoiti koko prosessin erinomaisesti. Hyvät tiedot kohteesta, selkeä esittely ja jopa visioitiin remonttia. Rento ja iloinen tapa esitellä, nopeaa ja selkeää kaupantekoa. Todella suosittelen tätä iloista ja asiantuntevaa välittäjää!"
Ostaja
Karkkila
"Valitsimme Sarin välittäjäksemme, koska tunsimme hänet jo entuudestaan. Hän on henkilönä aktiivinen ja positiivinen, siis asenne kohdallaan. Omakotitalomme meni kaupaksi, kun Sari osasi yhdistää ostajan tarpeet ja meidän talon ominaisuudet. Myyntipäätöstämme helpotti se, että löysimme uuden, vaatimuksiamme vastaavan asunnon samalta välittäjältä. Voimme lämpimästi suositella Saria välittäjäksi asuntokauppoihin."
Pentti ja Heljä Talikka
Karkkila
"Kaikki sujui todella hienosti ja sujuvasti. Sari lienee positiivisin kokemus kiinteistönvälittäjistä."
Ostaja
Pilpala
"Kaikki sujui todella hyvin alusta loppuun saakka. Välittäjä kävi ottamassa kohteen myyntiin sovittuna aikana. Hän oli näytöissä henkilökohtaisesti mukana. Asiapaperit oli laadittu asianmukaisesti ja ajallaan. Saimme tietoa silloin, kun sitä tarvitsimme, koski se mitä tahansa asiaa myyntin ja kauppaan liittyen. Kohde oli esitelty tavalla, joka toi sen todelliset puolet esille. Kohteen hinta muotoutui oman toiveemme mukaiseksi myös välittäjän arvion mukaan. Kaupanteko oli hoidettu sujuvasti ja ja palvellen sekä myyjää, että ostajaa. Lopputulos oli paras mahdollinen."
Arto Hurme
Lohja, Nummi-Pusula
"Talokauppa sujui kuin tanssi. Sari ei välittänyt pienistä vastoinkäymisistä vaan valoi positivista mieltä meihin kokoajan. Ammattitaito todella kuuluu ja näkyy Sarin tekemisestä. Olen tavannut kymmenittäin välittäjiä viimeisen parin vuoden aikana taloa etsiessämme ja Sari oli ensimmäinen joka ei vastannut kertaakaan ’ehkä’ tai ’en tiedä’. Hän todella tuntee myytävät kohteet ja luottamussuhde syntyy välittömästi."
Tuomas Patronen
Karkkila
"Asunnon esittely oli erittäin monipuolinen. Välittäjä oli tehnyt meille kohteesta kaikin puolin kattavan tietopaketin. Myös Karkkilan kaupungin opaslehtinen oli mukana. Teimme saman tien asunnosta tarjouksen, josta tuli vastatarjouksen jo seuraavana päivänä. Asuntokaupasta sovittiin viikon sisällä esittelystä. Voisi sanoa, että välittäjä halusi tehdä kaupan, me halusimme ostaa ja asunnon omistaja halusi myydä."
Pertti Siilin
Karkkila
"Kaikki sujui kun ”Stromsössä”,aikataulut pitivät ja kaupan teko ja siihen liittyvät asiat sujuivat täydellisesti,palvelu ammattitaitoista ja sujuvaa,suosittelen ehdottomasti kaikille jotka vaan tarvitsevat ammattinsa osaavaa kiinteistövälittäjää, huomaa että on alalla oleva, ei sinne aikova! Kiitos Sari!"
Ostaja
Karkkila
"Sari hoiti koko paketin parhaalla mahdollisella tavalla. Hän piti yhteyttä säännöllisesti ja kokosi kaiken tilaa koskevan materiaalin, jota todella oli kohteen historian huomioiden. Kertaakaan ei tullut sellaista tunnetta, ettei tästä tule mitään. Positiivinen asenne säilyi loppuun asti. Hänen energisyytensä ja rautaisen ammattitaitonsa ansiosta lopputulos oli paras mahdollinen."
Hannele Sallinen
Karkkila
"Välittäjän toiminta oli mielestäni UPEAA. Ensivaikutelma pätevästä ja luotettavasta asiantuntijasta piti paikkansa ja asiointi oli todella mutkatonta alusta loppuun saakka. Voin todella lämpimäsi suositella häntä välittäjäksi, ja niin olen myös tehnytkin jo. ISO KIITOS KAIKESTA SARI! Jatka napakkaa ja ihailtavan hyvää työtäsi samalla tavalla!"
Heli Iivari
"Myyntiprosessi hoitui täysin aikataulujen mukaisesti. Meikäläisen ei tarvinnut tehd mitään muuta, kun laittaa kämppä kondikseen. Sari hoiti kaiken muun kiitettävästi. Ihmisten kanssa työskennellessä luottamus on kaiken A ja O. Luottamus Sariin syntyi välittömästi ensimmäisen tapaamisen aikana. Lisäksi paikkakunnan tuntemus on suureksi eduksi ja sitähän Sarilla on. Kaupat syntyivät yllättävän nopeasti ja jopa pyydetyllä hinnalla, mutta siinähän Sarilla oli suuri vaikutus. En voi olla kuin kiitettävän tyytyväinen tehtyyn toimeksiantoon ja kauppoihin. Voin vilpittömästi suositella Saria välittäjäksi minkälaiselle asunnolle tahansa, rehellinen ja realistinen ihminen."
Myyjä
Karkkila