Sari Liljegren

”Talokauppa sujui kuin tanssi… Kaikki sujui kun Stromsössä…”
Kun katson asiakkailta saamiani palautteita, en vaihtaisi tätä työtä enää mihinkään.

Työskentelin rahoitusalalla yli 20 vuotta. Tuona aikana sain mahdollisuuden toimia kiinteistönvälittäjänä vuoden, mutta palasin rahoitusalalle. Huomasin kuitenkin kaipaavani myyntityön haasteita ja ihania asiakkaitani. Ja tässä sitä nyt ollaan, unelma-ammatissa! Olen hankkinut laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) pätevyyden sekä kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja valmis palvelemaan niin uusia kuin vanhoja asiakkaittani.

Kanssani asuntosi myynti hoituu luotettavasti, rautaisella ammattitaidolla!

 

Asiakkaani sanovat, että olen ammattimainen, huolellinen ja helposti lähestyttävä. 

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa kotia, ota ihmeessä yhteyttä!

Suositukset

"Aivan loistava välittäjä! Hän on iloinen, reipas, takuuvarma ammattilainen. Sain tunteen, että juuri minä olen tärkeä asiakas. Suosittelisin välittäjää muillekin ja ollaankin Sarin käyntikorttia annettu eteenpäin."
Ostaja
Karkkila
"KIITOS Todella Hyvästä Palvelusta ja Huippu Osaamisesta Tv. Tyytyväinen Asiakas!!"
Asko Anttila
Karkkila
"Kaikki sujui todella hienosti ja sujuvasti. Sari lienee positiivisin kokemus kiinteistönvälittäjistä."
Ostaja
Pilpala
"Kaikki sujui kun ”Stromsössä”,aikataulut pitivät ja kaupan teko ja siihen liittyvät asiat sujuivat täydellisesti,palvelu ammattitaitoista ja sujuvaa,suosittelen ehdottomasti kaikille jotka vaan tarvitsevat ammattinsa osaavaa kiinteistövälittäjää, huomaa että on alalla oleva, ei sinne aikova! Kiitos Sari!"
Ostaja
Karkkila
"Myyntiprosessi hoitui täysin aikataulujen mukaisesti. Meikäläisen ei tarvinnut tehd mitään muuta, kun laittaa kämppä kondikseen. Sari hoiti kaiken muun kiitettävästi. Ihmisten kanssa työskennellessä luottamus on kaiken A ja O. Luottamus Sariin syntyi välittömästi ensimmäisen tapaamisen aikana. Lisäksi paikkakunnan tuntemus on suureksi eduksi ja sitähän Sarilla on. Kaupat syntyivät yllättävän nopeasti ja jopa pyydetyllä hinnalla, mutta siinähän Sarilla oli suuri vaikutus. En voi olla kuin kiitettävän tyytyväinen tehtyyn toimeksiantoon ja kauppoihin. Voin vilpittömästi suositella Saria välittäjäksi minkälaiselle asunnolle tahansa, rehellinen ja realistinen ihminen."
Myyjä
Karkkila
"Välittäjä oli miellyttävä, hoiti kaikki tehtävänsä kiitettävästi! Ottaisin välittäjäksi heti jos tarvitsisin!"
Laina Vuorinen
Karkkila
"Minä olen kyllä varsin tyytyväinen koko prosessiin, sujuvaan ja hyvään asiakaspalveluun, myyntiaikaan ja hintakin oli kaiken kaikkiaan hyvä. Ottaen vielä huomioon myyntialue ja vallitseva epävarma maailman tilanne."
Pasi Anttila
Myyjä
"Aivan mahtavasti hoidettu myyntiin liittyvät asiat. Asiakaslähtöistä tekemistä ja asiat hoidettiin sovitusti. Tuli hyvä mieli kun oli oikeasti tekemisen meininki."
Jani Hirvilahti
Myyjä
"Esittelyt sujui hyvin ja saimme vielä extrakierroksen. Kaupantekotilaisuus ja infot asiallisia ja hyvin järjestettyjä."
Taina Lahti
Ostaja
"Asuntoni myynti sujui juuri niin nopeasti ja ammattitaidolla kuin oli luvattu. Näytöt sovittiin hyvissä ajoin ja toteutuivat sovitussa ajassa. Minut pidettiin hyvin ajantasalla koko ajan. Kiitos paljon hyvästä palvelusta!"
Sanna Paunonen
Myyjä
"Kaikki meni hyvin."
Julius
Karkkila
"Sari on lämmin, luotettava, ammattimainen ja varma kumppani asuntoasioissa. Ostin Sarin välittämän kiinteistön ensiostajana, ja oli paljon kysyttävää ja pohdittavaa - Sari vastasi kaikkeen kärsivällisesti ja joutuisasti. Slogan "Suurella Sydämellä" ei ole vain mainoslause, vaan täytty totta."
Mari Paltaani
Ostaja
"Saimme Sarilta loistavaa kokonaisvaltaista palvelua. Ensin hän hoiti vanhan kotimme myynnin ja sen jälkeen vielä löysi meille ostotoimeksiannolla uuden ihanan kodin. Myös väliaikaisen vuokra asuntomme löytyi hänen kauttaan. Ei parempaa palvelua olisi voinut toivoa. 😊 Asiantuntevaa, kuuntelevaa ja välittävää palvelua kokonaisuudessan. Olemme hirmu tyytyväisiä ja vahva suositus Sarille kaikinpuolin. Kaikki hoitui ajallaan ja sovitusti, mitään en muuttaisi tästä prosessista. Tulemme varmasti kääntymään Sarin puoleen tarvittaessa myös tulevaisuudessa."
Roosa Lahti
Myyjä, Ostaja