Ville Laitila

Olen haasteista nauttiva ja hyvät asiakaspalvelutaidot omaava kiinteistönvälittäjä. Minulla on useamman vuoden kokemus välitysalalta ja olen saavuttanut LKV-tutkinnon lisäksi Laatuauktorisoidun kiinteistönvälittäjän pätevyyden.

Teen työni aina täysillä ja täsmällisesti.

Tavoitteeni jokaista kotia myydessä on se, että yhteistyö sujuu saumattomasti ja pidän asiakkaani aina ajan tasalla siitä missä mennään.

Paras palkinto työlleni ovat tyytyväiset asiakkaat.

Toimin Länsi-Uudenmaan alueella sekä pääkaupunkiseudulla.

Palveluksessanne, suurella sydämellä!

Suositukset

"Ville myi meille talon ja myi myös meidän talomme. Rauhallinen, asiallinen ja asiakasta kuunteleva olemus vetosi meihin jo heti ensimmäisellä näyttökäynnillä. Kun ostotarjouksemme oli hyväksytty oli meille loppujen lopuksi aika helppo valinta ottaa Ville myymään myös oma talomme. Myynti sujui ripeästi ja olimme koko ajan tilanteen tasalla. Erityispisteet siitä, ettei ollut väliä laittoiko viestiä, sähköpostia vai soittiko puhelimella - vastauksen sai aina nopeasti, yleensä minuuteissa."
Myyjä, Ostaja Olli Salonen
Kirkkonummi, Nummela
"Homma toimi erinomaisesti. Tiedottaminen oli nopeaa ja asiallista. Lisäksi oli tunne, että tiesin koko ajan missä mennään. Villen olemus myyjänä on mahtava, rauhallinen, asiallinen, sopivasti prosessia eteenpäin vievä ja miellyttävä asiakkaan silmissä."
Myyjä, Niklas Packalen
Veikkola
"Villen toiminta oli ammattimaista, ja kaikki hänen kommenttinsa ja ehdotuksensa vaikuttivat luotettavilta. Hän oli aina tavoitettavissa ja tarttui tekemiimme ehdotuksiin ripeästi. Hyvä Ville!"
Myyjä, Nummela
Vihti
"Ville hoiti välityksen loistavasti! Alkuun hieman epäröin nuoren miehen kokemattomuutta, mutta se oli turhaa. Ville on loistava myyjä!"
Myyjä, Pasi Seppänen
Vihti
"Välittäjäni piti minut hyvin ajan tasalla siitä miten näytöt menivät. Hänen käytöksensä oli asiantuntevaa, kohteliasta ja ystävällistä. Minulla oli tunne siitä, että asiat hoituvat ja pystyin luottamaan siihen, että välittäjä tekee kaikkensa."
Myyjä, Mirja Taari
Nummela
"Voin suositella Villeä kaikille jotka ovat myymässä asuntoa Nummelassa. Meidän asunnon myynti ei ollut edennyt edellisen välitystoimiston toimesta ja aloimme olla jo turhautuneita. Kun H&H julkaisi ilmoituksen, niin Ville myi asunnon alle kahdessa viikossa. En voisi olla tyytyväisempi."
Myyjä
Nummela
"Välittäjän palvelu oli erittäin nopeaa ja selkeää. Tämä oli juurikin sitä mitä tarvitsimme välittäjältämme."
Myyjä, Tammi
Espoo