Ville Laitila

Olen espoolainen jääkiekkoa harrastava intoa täynnä oleva nuori mies. On mahtavaa olla osana tällaista huipputiimiä, jossa pääsee oppimaan alan huipulta kuinka asunnot myydään parhaalla mahdollisella tavalla.
Minulle tärkeintä työssä ovat tyytyväiset asiakkaat ja olen todella motivoitunut tekemään kovasti töitä.
Palveluksessanne, suurella sydämellä!

Suositukset

"Villen toiminta oli ammattimaista, ja kaikki hänen kommenttinsa ja ehdotuksensa vaikuttivat luotettavilta. Hän oli aina tavoitettavissa ja tarttui tekemiimme ehdotuksiin ripeästi. Hyvä Ville!"
Myyjä, Nummela
Vihti
"Ville hoiti välityksen loistavasti! Alkuun hieman epäröin nuoren miehen kokemattomuutta, mutta se oli turhaa. Ville on loistava myyjä!"
Myyjä, Pasi Seppänen
Vihti
"Välittäjäni piti minut hyvin ajan tasalla siitä miten näytöt menivät. Hänen käytöksensä oli asiantuntevaa, kohteliasta ja ystävällistä. Minulla oli tunne siitä, että asiat hoituvat ja pystyin luottamaan siihen, että välittäjä tekee kaikkensa."
Myyjä, Mirja Taari
Nummela
"Voin suositella Villeä kaikille jotka ovat myymässä asuntoa Nummelassa. Meidän asunnon myynti ei ollut edennyt edellisen välitystoimiston toimesta ja aloimme olla jo turhautuneita. Kun H&H julkaisi ilmoituksen, niin Ville myi asunnon alle kahdessa viikossa. En voisi olla tyytyväisempi."
Myyjä
Nummela
"Välittäjän palvelu oli erittäin nopeaa ja selkeää. Tämä oli juurikin sitä mitä tarvitsimme välittäjältämme."
Myyjä, Tammi
Espoo